Mardin Turkey Tours

Мардин е древен град, свидетел на раждането на човечеството; култура и нейните толерантни, услужливи и гостоприемни хора, които поддържат тази култура.

Арабски, кюрдски, сирийски, езидски и арменски семейства в Мардин живеят в мир в тази културна мозайка. Това е зеницата на окото на Месопотамия със своите сгради, които се противопоставят на характеристиката да бъде най-големият музей на открито в света от векове и хилядолетия и все още стои непокътнат. Той има хармоничен произход със съседните региони, Кападокия, немрут, Шанлъурфа, Гьобеклитепе, Газиантеп и Диарбекир.

Без никакви въпроси, свързани с сигурността, можете да намерите достатъчно документи на нашия уебсайт за обиколки с мардин, можете да посетите региона, като направите резервация или следвате маршрутите. Ще се радваме да ви помогнем по всички възможни въпроси. Моля, обадете ни се или ни пишете без колебание.

Югоизточна Анадола, като туристически регион, става все по-популярна по целия свят и този интерес се увеличава с коментарите на гостите. Елате и посетете този регион и особено Мардин в рамките на културни обиколки. Мардин ви очаква ..

 

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]
×