Mardin Turkey Tours

Мардін – древнє місто, яке стало свідком народження людства; культури та її толерантних, корисних та гостинних людей, які підтримують цю культуру.

Арабські, курдські, сирійські, езідські та вірменські сім’ї в Мардіні живуть у мирі в цій культурній мозаїці. Саме зіницею ока Месопотамії з її будівлями виступає особливість бути найбільшим музеєм під відкритим небом у світі протягом століть та тисячоліть і досі стоїть цілим. Він має гармонійне походження з сусідніми регіонами, Каппадокією, Немрутом, Шанлиурфою, Гебеклітепе, Газіантепом та Діярбакиром.

Не маючи жодних питань щодо безпеки, ви можете знайти достатньо документів на нашому веб-сайті для екскурсій на мардін, ви можете відвідати регіон, зробивши бронювання або дотримуючись маршрутів. Ми будемо раді допомогти вам у всіх можливих питаннях. Будь ласка, зателефонуйте нам або напишіть нам без вагань.

Південно-Східна Анатолія, як туристичний регіон, стає все більш популярною у всьому світі, і цей інтерес зростає із коментарями гостей. Приїжджайте і відвідайте цей регіон і особливо Мардін в рамках культурних турів. Мардін чекає на тебе ..

Click to rate this post!
[Total: 3 Average: 5]
×