Mardin Turkey Tours

Вражаюче вдень та Чокер вночі: Мардін

Вражаюче вдень та Чокер вночі: Мардін
Мардін, місто, яке зачарує вас після того, як ви зробите перший крок, – це земля Рейхані, що піднімається з вулиць, і смачна їжа, яка виходить за стіни будинків і наповнює ваш ніс. Ви побачите цивілізацію, здійснюючи культурну екскурсію цим містом, де люди тепло запрошують вас до себе в гості.
Ви зможете насолоджуватися моментами вашого проживання в Мардіні, де спільно проживає братство курдських, турецьких, арабських, вірменських, язидських та сирійських народів. Вам цікаво, де можна відвідати Мардін, де можна зібрати особливі спогади? Тож давайте уважніше розглянемо красунь, які чекають на вас у цьому чудовому місті!

Замок Мардін
Замок Мардін, побудований на панівному пагорбі в Мардіні, виглядає як Орлине гніздо над містом. Цей замок, який використовували багато цивілізацій, що домінували в Месопотамії, був кращим, оскільки він був безпечним і важким для захоплення. Відомо, що замок, який в даний час використовується турецькими збройними силами і має на меті бути залученим у туризм у майбутньому, бачить месопотамські землі, що тягнуться до Сирії.
Замок, що містить споруди давніх цивілізацій, відкритий для приватних відвідувань. Ви обов’язково повинні побачити замок Мардін із спеціальними дозволами, які отримаєте!

Велика мечеть Мардіна
Велика мечеть, розташована на базарі в Мардіні і стоячи з 1199 року, є однією з найстаріших споруд у Мардіні. Жовта зрізана кам’яна споруда мечеті, яка, як відомо, була побудована за часів Артукіда, який панував у Мардіні, є тим видом, який приверне увагу всіх. Мечеть, яка створює візуально ідеальну композицію з написами Куфіка на своєму мінареті, все ще відкрита для поклоніння. Ви не повинні повертатися з Мардіна, не побачивши Великої мечеті, яка відіграє центральну роль у місті і цінна у тому, щоб відлунювати звуки заклику до молитви по всьому місту!

Монастир Дейрулзафаран
Монастир Дейрулзафаран, один з найважливіших центрів поклоніння мешканцям асирійського походження, що мешкає в Мардіні, взяв свою назву від шафранових квітів, що ростуть у його басейні. Можна сказати, що храм, будівництво якого датується е., Був центром поклоніння перших ассирійців. Відомо, що монастир, який має дуже вдалу архітектурну споруду, деякий час вважався центром для сирійських народів у світі. Сьогодні монастир, частина якого відкрита для туризму, а частина досі використовується для богослужінь, стає центром уваги майже кожного туриста, який приїжджає до міста. Для вас буде дуже приємним досвідом скуштувати ассирійську випічку з чашкою чаю в монастирському саду!

Руїни Дари – Давнє місто Дари
Було б божевільним їхати до Мардіна і повертатися, не бачачи руїн Дари. Тому що це Стародавнє місто, яке є одним із найстаріших житлових районів міста, є територією, яку сьогодні перенесли під час персів. У цьому місті, яке, як кажуть, взяло свою назву від персидського царя Дарія того часу, ви можете знайти місця поклоніння поклонникам сонця. Місто, де сонце приносило в жертву райони та могили, де люди ховають своїх померлих, знаходиться приблизно в 30 км від центру Мардіна.
Дара, яка була військовим гарнізоном, коли її використовували як місто, є однією з визначних пам’яток майже кожного туриста, який сьогодні приїжджає до Мардіна. Коли ви приїжджаєте в Мардін, вам обов’язково слід додати Мардіна до вашого списку місць для відвідування.

Монастир Мор Гавриїл
Слід сказати, що звуки дзвонів і звуки молитви будуть разом, поки ви гуляєте по Мардіну. Щоб пояснити цю ситуацію, можна відштовхуватися від кількості церков, монастирів та мечетей у місті! Монастир Мор Габріель, як один з найважливіших храмів давньої сирійської віри, підтримує цей аргумент.
Цей монастир, який знаходиться приблизно в 25 км від району Мідят у місті Мардін, до якого можна дістатись на прокаті автомобілів, досі діє як Сирійська семінарія. Життя все ще триває всередині монастиря, де ви не можете відвідати кожну його частину, оскільки обмежена частина відкрита для туризму. Подихати містичним повітрям можна в Мор Габріель, де виховуються священики та черниці. Хоча це далеко від центру міста, ви неодмінно повинні побачити цю структуру.

Медресе Касиміє
Ви можете спостерігати за аудиторіями того періоду в прямому ефірі в Касиміє, який був побудований в період Аккойунлу і є одним з найважливіших знаттєвих гнізд 1400-х років. Для того, щоб поважати науку і вчителя, вклонившись, входячи до класу в цій медресе, де входи в двері були невеликими, також виявляли повагу до священної книги, Священного Корану, всередині.
На додаток до своїх класів, басейн, який розповідає вишукану історію людського життя від народження до апокаліпсису на подвір’ї, чітко демонструє тонкість мистецького розуміння того періоду. Ми рекомендуємо вам оглянути медресе Касиміє, яке є дуже особливою спорудою і розташоване в центрі Мардіна.

Мідят
Немає сумнівів, що Мідят є одним із місць, які спадають на думку при переліку місць для відвідування в Мардіні. Зазвичай Мідят є одним з регіонів, де знімають серіали та фільми, а структура кам’яних будинків краще зберігається. З цієї причини туристи, які хочуть подихати вражаючим повітрям Мардіна, також повинні відвідати Мідят!

Багато, Що чекає на тебе в Мідяті?
Гостьовий будинок Мідят – насправді будинок тих знаменитих аг, яких ви бачите по телебаченню. Незважаючи на те, що він в основному служить готелем, ви можете відвідати гостьовий будинок Midyat, який ніколи не пустує через зйомки серіалів, з туристичною метою. Ви повинні знати, що в цьому місці, де платні входи, досить багатолюдно. Основна причина натовпу прийти подивитися на це місце, про що більшість людей знає з серіалів.
Inn Gellushke – одна з красунь, яку потрібно побачити в межах Мідята. Цей заїжджий двір, де час від часу знімають фільми, також є рестораном, де готують унікальні страви. Ми рекомендуємо вам зупинитися і відпочити у цій трактирі, де ви зможете відкрити для себе місцеві страви Мардіна.
розкидати

Савур, один із вражаючих районів Мардіна, можна назвати маленьким Мардіном, якщо дивитись здалеку. Той факт, що він був побудований на схилах гори за своєю структурою, важливий для Савура, щоб зіткнутися з цією аналогією. Ви обов’язково повинні побачити Савур, де його історичне та культурне багатство є досить насиченим, і ви повинні вдихнути його вражаюче повітря в легені.

Коли їхати до Мардіна?
Якщо ви хочете вибрати ідеальний час для поїздки в Мардін, у нас є кілька пропозицій щодо цього. Вислухавши наші пропозиції, ми можемо сказати, що ви можете приємніше провести час у Мардіні. Окрім того, що Мардін є одним із міст, де домінує континентальний клімат, Мардін знаходиться під впливом пустельної спеки, що надходить із Сирії. З цієї причини в місті в липні та серпні домінують температури, що перевищують 40 градусів, і якщо ви збираєтеся здійснити екскурсію в Мардін у ці місяці, рекомендуються сонцезахисні окуляри, сонцезахисний крем або захисний капелюх. Незважаючи на те, що у місті спостерігається туристичний бум у весняний, літній та осінній періоди, в ці місяці слід вживати заходів із захисту від сонця.
Найкращий час для поїздки в Мардін – квітень-травень та вересень-жовтень. У ці місяці, коли погода починає трохи охолоджуватися, ви можете відчути якіснішу поїздку в Мардін. Більше того, у прохолодні мардінські вечори ви можете уважно спостерігати або приєднуватися до задоволення «Трону» жителів Мардіна. Головним чином, туристичний сезон Мардіна починається в березні і триває до кінця листопада, коли б ви не приїхали між цими місяцями, клімат Мардіна підходить для огляду визначних пам’яток. Будинки та готелі, побудовані з каменю нахіт, дозволяють це зробити, оскільки цей камінь унікальний для Мардіна і зберігає будівлю, де вона побудована прохолодною влітку і теплою взимку. Невдовзі ви впізнаєте цей камінь у Мардіні, який був вирізаний зі скель у Мардіні та виготовлений вручну, і саме цей камінь надає Мардіну його древній колір. Спробуйте зупинитися в бутик-готелях з кам’яними особняками в старому Мардіні, де ви зможете, і відчути ауру, яка робить Мардіна Мардіна.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]
×