Mardin Turkey Tours

Що означає Золотий трикутник Месопотамії?

Органи місцевого самоврядування в регіоні започаткували туристичний рух під назвою “Золотий трикутник Месопотамії” та об’єднались, щоб підтримати туристичну діяльність у регіоні та розвивати їх у певному порядку. Це провінції Мардін, Діярбакір і Санліурфа. Я вважаю передчасним розпочати рекламу чи дослідження про Месопотамію, об’єднавши ці провінції в єдиний кластер. Хоча в минулому вона була добре відома іноземним туристам та світові, Месопотамська рівнина не привертає уваги нового покоління за кордоном, як у Туреччині. Люди, які відвідували цей регіон як іноземні туристи в попередній період, тепер на 10 років старші, і незрозуміло, чи можуть вони відвідати, навіть якщо вони це відвідають, незрозуміло, чи прийдуть вони знову. Ось чому я вважаю, що нові прориви слід поєднувати з більш популярними найближчими напрямками, а не у формі кластеризації, а робити це шляхом утворення союзу сил. Наш регіон вже пережив досить поганих днів і бачив дні, коли внутрішній та закордонний туристичний потенціал “дорівнює нулю”. Після цього роботи, які потрібно виконати, потрібно робити довше та більш надійно відповідно до регіону.

Потрібно планувати змішані тури та регіональні довгострокові тури, беручи до уваги Немрут-Тур, Кападокію, Газіантеп-Тур, Ван-Тур, Карс-Тур та Хатай-Тури, розташовані поблизу Месопотамського регіону, щоб ці тури збільшили кількість ночей та загальні витрати. У цьому випадку тури в регіоні Шанлиурфа, Гьобеклітепе, Тури Діярбакир та Мардін дадуть значно вищу зайнятість і стануть основним доходом регіону.

Регіон Південно-Східної Анатолії в Туреччині – це місце, яке не кожен може відвідати через перерву туристичного сезону через якусь невдачу. Туристичний потенціал регіону починається з місцевого туриста, а потім починає відкриватися іноземними туристами, створюючи потенціал у всьому світі. Хоча цей регіон буде добре в цьому році в 2020 році, цього разу туристичний сезон був перерваний і призупинений через пандемію у світі. Усі національні та міжнародні туристичні роботи, розпочаті в регіоні, переводились лише в режим очікування, тоді як на цьому етапі можна було зробити детальніше планування.

Замість того, щоб просувати регіон самостійно, його слід просувати, просуваючи та створюючи спільні маршрути через пункти, які відвідує цілий світ, наприклад, Каппадокія, яка знаходиться дуже близько до нього. Завдяки цим новим маршрутам, які ми проклали з нашими іноземними агентами, ми маємо шанс познайомити Мардіна з багатьма іншими країнами. Поєднуючи їх у вигляді Каппадокії, Немрута, Газіантепа, Шанлиурфи та Мардіна, не властивих Гапу або Месопотамії, ми виявляємо мужність і продовжуємо приплив іноземних туристів у наш регіон протягом 4 років. Після цих змішаних турів ми бачимо, що попит на індивідуальні та групові тури в Мардін та Шанлиурфу почав зростати.

Той факт, що органи місцевого самоврядування зосереджуються безпосередньо на регіоні Месопотамських турів, насправді гарантує, що регіон залишиться на самоті спочатку, оскільки легше і доцільніше переїхати з відомого місця в невідоме близько, виконуючи туристичні роботи в Месопотамській регіон, який ніколи не відомий іноземним туристам, запрошує людей безпосередньо в регіон, якого вони не знають. Через забобони іноземних туристів щодо регіону ці дослідження не можуть вийти за рамки просування. Якщо бажано проводити солідні дослідження в регіоні, перш за все, слід розпочинати екскурсії бутиком та промо-акції з міжнародних напрямків, таких як Каппадокія, до Месопотамського регіону. Легше привезти туриста з Каппадокії в Мардін, а не привезти туриста, який приїжджає до Туреччини, безпосередньо до Мардіна. Ми бачимо, що цей метод поступово успішний у наших турах, і, сподіваюся, місцеві адміністрації почнуть застосовувати той самий метод, беручи до уваги цю пропозицію. В іншому випадку ми знову будемо одні в цій справі і докладемо до цього більше зусиль. Однак ми до цього готові.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]
×