Mardin Turkey Tours

Vad betyder den gyllene triangeln i Mesopotamien?

Lokala regeringar i regionen startade en turismrörelse under titeln “Gyllene triangeln i Mesopotamien” och kom tillsammans för att stödja turistaktiviteterna i regionen och utveckla dem i en viss ordning. Dessa provinser är Mardin, Diyarbakir och Sanliurfa. Jag tycker att det är för tidigt att starta en annons eller en studie om Mesopotamien genom att gruppera dessa provinser i ett enda kluster. Även om det tidigare var välkänt av utländska turister och världen, lockar Mesopotamien inte den nya generationens uppmärksamhet utomlands som i Turkiet. Människor som besökte denna region som utländska turister under den föregående perioden är nu tio år äldre och det är inte klart om de är i stånd att besöka, även om de gör det, är det inte klart om de kommer att komma igen. Det är därför jag tycker att nya genombrott bör kombineras med mer populära närliggande destinationer, inte i form av kluster, och bör göras genom att bilda en förening av styrkor. Vår region har redan upplevt tillräckligt med dåliga dagar och har sett de dagar då den inhemska och utländska turistpotentialen är “noll”. Därefter måste de arbeten som ska göras göras längre och mer robust i enlighet med regionen.

Blandade turer och regionala långtidsresor bör planeras med hänsyn till Nemrut Tours, Cappadocia Tours, Gaziantep Tours, Van Tours, Kars Tours och Hatay Tours som ligger nära Mesopotamien, så att dessa turer ökar antalet övernattningar och de totala utgifterna. I det här fallet kommer Şanlıurfa Tours, Göbeklitepe Tours, Diyarbakır Tours och Mardin tours i regionen att generera mycket högre sysselsättning och bli regionens huvudinkomst.

Sydöstra Anatolien i Turkiet är en destination som inte alla kan besöka på grund av avbrott i turistsäsonger på grund av otur. Turismpotentialen i en region börjar med den lokala turisten och börjar sedan upptäckas av utländska turister genom att skapa en potential runt om i världen. Även om denna region kommer att bli bra i år 2020, har turistsäsongen den här gången avbrutits och satts på grund av pandemin i världen. Alla nationella och internationella turismarbeten som inletts i regionen sattes bara i beredskapsläge, medan mer detaljerad planering kunde göras i detta skede.

I stället för att främja regionen på egen hand, bör den främjas genom att främja och skapa gemensamma rutter över de platser som besöks av hela världen, såsom Kappadokien, som ligger mycket nära den. Med dessa nya rutter vi har gjort med våra utländska agenter har vi chansen att introducera Mardin för många fler länder. Genom att kombinera dem i form av Kappadokien, Nemrut, Gaziantep, Şanlıurfa och Mardin, inte specifika för Gap eller Mesopotamien, visar vi mod och fortsätter tillströmningen av utländska turister i vår region i fyra år. Efter dessa blandade turer ser vi att kraven på individuella och gruppturer i Mardin och Şanlıurfa har börjat öka.

Det faktum att lokala myndigheter fokuserar direkt på regionen Mesopotamian Tours säkerställer faktiskt att regionen lämnas ensam i början, eftersom det är lättare och mer genomförbart att flytta från en känd plats till en okänd nära plats, medan man gör turistarbete i Mesopotamien. region, som aldrig är känd av utländska turister, bjuder in människor direkt till en region som de inte känner till. På grund av fördomarna från utländska turister om regionen kan dessa studier inte gå utöver marknadsföring. Om det är önskvärt att genomföra solidbaserade studier i regionen, bör först och främst boutiqueturer och kampanjer startas från internationella destinationer som Kappadokien till Mesopotamien. Det är lättare att ta en turist från Kappadokien till Mardin istället för att ta turisten som kommer till Turkiet direkt till Mardin. Vi ser att denna metod successivt lyckas i våra turer, jag hoppas att lokala myndigheter kommer att börja använda samma metod genom att ta hänsyn till detta förslag. Annars kommer vi att vara ensamma i den här verksamheten igen och vi kommer att lägga mer ansträngning på den. Vi är dock redo för det.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]
×